Our Mission

Vi ser det som vårt uppdrag att förbättra din sömnhälsa som helhet.

Att få en god natts sömn är livsviktigt. Därför har våra sömnexperter utformat allt du behöver och guidar dig till rätt säng, de bästa tillbehören och sömnrutinerna för att optimera din sömn.

 

Alltför många har ägnat alltför många nätter åt att ligga och vrida och vända sig i sängen. Och alltför många har tillbringat sina morgnar med att kämpa mot den ständiga tröttheten. Vi på JENSEN I SLEEPACY guidar dig till bättre sömnhälsa, med rätt antal timmar och rätt kvalitet – så att du vaknar piggare, gladare och full av energi.

Vi har samlat på oss mängder av kunskap och erfarenhet, underbyggd av vetenskap, och anpassat den efter dina specifika behov. Vi har hela paketet: från de perfekta produkterna till välbeprövade sömnrutiner och individuell vägledning.

 

Först lät vi våra sömngurus, läkare och fysioterapeuter testa allt. Sedan testade vi det själva i vårt eget sömnlaboratorium. Efter det kände vi att vi behövde en större utmaning, så vi kom på det ultimata testet: OS-idrottare. Resultaten bevisade vår hypotes, och nu kan vi stolt säga att JENSEN I SLEEPACY inte bara förbättrar sömnkvaliteten utan också det allmänna välbefinnandet och prestationsförmågan. Nu är det din tur att testa.

 

Besök vår butik på Norrlandsgatan 13 i Stockholm

Ansvarsfriskrivning: Denna sömnrutinsrekommendation ges enbart i allmänt informationssyfte och utgör inte medicinskt utövande, vårdgivning eller annan professionell hälso- och sjukvårdstjänst, inklusive medicinsk rådgivning, och det uppstår ingen doktor/patientrelation. Användning av information på denna webbplats (eller app) eller av material länkat från denna webbplats (eller app) sker på användarens egen risk. Innehållet på denna webbplats (eller app) är inte avsett att ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnostisering eller behandling. Användare ska inte bortse från, eller dröja med att inhämta, medicinsk rådgivning om de lider av något sjukdomstillstånd och bör uppsöka hälso- och sjukvården för sådant sjukdomstillstånd.